Responsabilitat Social Corporativa

A LR Clean & Service tenim el compromís d’establir un marc de referència on promoure una conducta socialment responsable. I ho fem mantenint una actitud honesta, íntegra i coherent a totes les àrees.

Medi Ambient

Creiem fermament que l'entorn empresarial ha de ser una eina que permeti respectar el medi ambient.

 

No només ens esforcem per reduir el nostre impacte ambiental, sinó que també busquem ser impulsors de pràctiques que millorin constantment els nostres mètodes de gestió ambiental.

     

                             

Inclusió i Diversitat

A LR Clean & Service considerem fonamental la igualtat d'oportunitats i defensem el respecte a la diversitat. Impulsem la progressió de l'equip humà de l'empresa amb un tracte equitatiu, essent un reflex de la societat on operem.

 

Colaborem amb:

        

Ètica i Drets Humans

A cada pas que fem, busquem fomentar relacions justes amb tots els involucrats. Ens regim per la legalitat, abracem l'ètica professional i promovem bones pràctiques en tot allò que fem.

     Canal Ètic LR Clean & Service

 

Pràctiques laborals

Amb més de 50 anys creant ocupació, ens enorgulleix tenir un 95% de contractació indefinida, brindant estabilitat i benestar al nostre equip.

 

I ho fem oferint garanties legals, protecció a la maternitat, igualtat, protocol de prevenció d'assetjament, salut laboral i conciliació de la vida familiar. A més, promovem la capacitació professional i la integració social.

Organitzacions

Formem part de les organitzacions que recolzen i promouen la importància del sector de la neteja a la societat. Així, contribuïm a la credibilitat i confiança de la nostra pròpia tasca.

 

                     

Garanties empresarials

A LR Clean & Service, garantim el compliment de totes les nostres obligacions empresarials per evitar qualsevol responsabilitat subsidiària per als nostres clients, que són la nostra raó de ser.

 

   

Certificacions

Medalla EcoVadis Sostenibilidad
LR Clean & Service ha rebut la certificació de bronze d'EcoVadis pel seu compromís i accions en sostenibilitat, situant-la en el top 35% del seu sector, amb 13 punts per sobre de la mitjana, destacant en pràctiques laborals, drets humans, ètica, medi ambient i compres sostenibles. Sello Certificado Iso 9001

LR Clean & Service disposa d'un sistema de gestió de qualitat certificat segons la norma ISO 9001 per Applus+.